Anii ’80

Uneori,cand ma apuca nostalgia zilelor friguroase,aproape geroase ale toamnei regret ca nu m-am nascut in anii ’80.Nu atat pentru vremea comunista,pentru ca nu sunt de acord cu acel regim,ci pentru muzica,pentru imbracaminte de atunci(care fiind vorba acum a revenit din nou la moda dupa aproape 20 de ani) pentru intalnirile cu prietenii dupa scoala la o cafenea de pe bulevard…pentru zile fara calculator,pentru intalniri romantice cu trandafiri oferiti in schimbul celor virtuali,pentru petreceri acasa la prieteni si nu in cluburi de fitze,pentru o lume fara asa multe limuzine,pentru oameni cu mai putine pretentii si multe altele.Poate acum fabulez…si ce ar fi rau in asta? sa lasi imaginatia sa zboare si sa te intrebi..cum ar fi daca te-ai fi nascut acum 20 de ani.acum 100 de ani.secolul trecut sau acum un mileniu?

[clearspring_widget title=”Lyrics” wid=”4863f9db65722668″ pid=”48d6734ac9bd025d” width=”180″ height=”236″ domain=”widgets.clearspring.com”]

4 responses to this post.

 1. Ce doreşti tu se poate şi acum… dacă ai norocul să găseşti persoana potrivită. Încă mai sunt persoane „de modă veche” şi printre tineri. Dacă ştii să cauţi.

  Răspunde

 2. Posted by iceduchess on septembrie 26, 2008 at 8:38 am

  pai in domeniul la care te referi tu,nu trebuie sa mai caut de mult…si nu e de moda veche…persoana potrivita o cunosc de aprope doi ani. Nici eu nu sunt de moda veche doar imi place sa visez….

  Răspunde

 3. Ah… doar o nostalgie de moment…

  Răspunde

 4. sau poate resemnare…nu avem cum sa traim in trecut…mai ales ca nici nu am cunoscut acea perioada in mod direct….nu trebuie sa uitam sa traim…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: